Nya sydda

Förra helgen gjorde jag klar ett par svarta manchesterbyxor. Mönster från Burda som inte är helt lätt att förstå för en som inte begriper. 🙂 Efter lite knep och knåp blev det  ett par byxor i alla fall. Denna helgen sydde jag klart två t-shirts! Jag fattar inte ens själv att jag gjorde det…alltså två stycken på en helg.. Att skapa är så himla roligt, oavsett vad det är för något och hela tiden lär jag mig något nytt. Görkul!

Annonser

17 thoughts on “Nya sydda

 1. Så snygga grejer du gör – fantastiskt kul förstår jag! Själv blev jag också förstörd i skolslöjden. Där kände man att man inte kunde något, eller att man jobbade för långsamt. Du borde öppna nätbutik som tailor!

  Liked by 1 person

 2. Det där är betydligt mer än vad jag skulle klara av på flera år 😉 Vad skicklig du är och visst är det roligt att skapa men det där med att sy ger mig en känsla av olust, kanske hände något i syslöjden när jag var barn 😕 Fortsätt du att skapa för det blir ju inte bara snyggt det är ju användbart dessutom plus att det stärker självkänslan och sist men inte minst att det är roligt 😀

  Liked by 1 person

  1. Tack Anita! Minnen från slöjden i skolan har nog de flesta av oss. Jag lyckades inte heller så bra i slöjden. Varken trä, metall eller syslöjden. Det går betydligt bättre nu när jag får göra det på mitt eget sätt. Tack för att du säger att det blir snyggt. Du anar inte vad det betyder för mig.

   Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s