En dag på hästtävling i Flyinge.

Annonser

13 thoughts on “En dag på hästtävling i Flyinge.

  1. Njaa.. det var väl dressyruppvisning som de ”stora” hästarna bjöd på?.. Arabhästarna visade upp sig och fick springa och ”stå fint” och det utsågs en vinnare i varje grupp. Du verkar känna den vita ”stora” hästen? Var du där? Visst var det fint! Kul att du vill skriva i min blogg.

   Liked by 1 person

  1. Roligt att du tycker om min presentation. Jag har en speciell kärlek för/till hästar och tycker det är roligt att träffa några ibland. Min dotter och hennes dotter rider båda två så den här dagen hade vi ett gemensamt intresse. Fantastiskt att äga egna hästar!!..eller??

   Gilla

   1. Jo vi hade 16 underbara men pengaslukande år. All tid går också till hästarna och man är helt uppbunden. Men det var en livsstil och man var alltid nära döttrarna då de behöver föräldrar som kör till träningar och tävlingar. För vår del var det tävlingar i princip varje helg då en tjej alltid hade 2 st samtidigt och den andra en. Hästarna var oftast på olika nivåer så det var olika tävlingar. En tävlade dressyr och den andra hade hopphästar. Det var en underbar tid. En fas i livet. Nu med utflyttade barn så reser vi i stället och tar igen det.

    Liked by 1 person

    1. Tack för svar. Jag är kattägare sedan ungefär 30 år tillbaka så jag har viss erfarenhet av att ansvara för djur..visserligen mindre djur och utan att tävla…😉😀😊 men ändå..jag förstår att det tog all tid…

     Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s