Humlebilder i olika slags visningar – Bumblebee images in various views

Ett bildspel gjort i photoshop elements 8 och som sparats i windows-media-video-fil. Inlagt till youtube för att sedan klistra in länken i ”skapa-nytt-inlägg i wordpress. Jag har också lagt in bilderna i ett galleri som jämförelse. Det är klass-skillnad på bilderna och bildspelet. Fotona är ju mycket bättre som galleri. Det är rploigt att skapa bildspel, men blir det inte bättre än så här så får det allt vara.

A slideshow made in photoshop elements 8 and stored in the Windows Media Video file. Entered into youtube and then paste the link into the ”create-new-posts in wordpress. I have also put the images in a gallery comparison. It is the class difference between the images and the slide show. The photos are of course much better as a gallery. It is fun to create a slide show, but it will not be better than this, so get it all be.

Annonser

7 thoughts on “Humlebilder i olika slags visningar – Bumblebee images in various views

   1. Nej, jag har ingen aning. Jag har skapat mina i iPhoto och till en början tyckte jag också att kvaliteten var dålig, men det blev bättre sedan. Alla beskurna bilder håller ju inte för att visas i helskärm.

    Liked by 1 person

     1. Jag har en MacBookPro och det är visst den fotografer gillar att använda. Har dock inget avancerat fotoredigeringsprogram, har nöjt mig med det vidhängade iPhoto. Gör inte så mycket med fotona, bara lite skärpning och liknande.

      Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s