Alnarpsparken

Detta bildspel kräver JavaScript.

Den här gången har jag för ovanlighetens skull bearbetat bilderna i både lightroom och photoshop elements. En bofinksbild slank in bland bilderna med blommor och löv.

Annonser

15 thoughts on “Alnarpsparken

  1. Sjunga till bildspel? Haha..det var ju udda tips..kanske tar det bokstavligt..VARNING VARNING!!@😆😆😆 Jag gillar också den bilden så mycket att jag struntade i att den inte är skarp…😉😉 Tack så Mt för dina ord…

   1. Haha, musik till bildspel är fint, men det är svårt att hitta fri musik. En lösning är att spela/sjunga själv om man kan. Jag tycker att gullregnsbilden är skarp där den behöver vara det. Mycket vacker!

    1. Jag har inte hittat knappen som lägger in ljud än. Var sitter den? Nu ska jag minsann försöka lägga ljud till i fortsättningen..

     1. Jag kom på att jag kanske har fel. Det är kanske inte möjligt, på youtube har jag lagt på musik några gånger, de bildspelen kan du ju också använda på bloggen.

     2. Det är himla roligt att pyssla ihop ett bildspel med musik som passar till. Och naturbilder blir så njutbara då. Men för oss som inte spelar själv är det svårt att hitta lämplig fri musik.

 1. Underbart vår- försommarljus och härlig grönska. Tyckte extra mycket om bilderna på mandelblommorna. (det är väl mandelblommor?).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s