Kompakt

Någonstans i Malmö

Jag har tagit bilden med min nya kompaktkamera Leica C. Inställningen i kameran hade jag på något som heter ”imponerande konst”. Roligt med nya leksaker. :-))

Annonser

17 thoughts on “Kompakt

 1. Kul med en ny kamera … Bra bilder tar den också ! …
  Själv går jag och funderar på att införskaffa ett nytt objektiv till systemkameran …
  // Maria 🙂

    1. Kul! Snåla inte om du är tveksam. Ofta lönar det sig att betala och ofta ångrar man sig om det är otillräckligt. Spännande! !

  1. Jag gillar den, men har inte hunnit bli riktigt bekant med den än. Det var ovant att hålla en sådan liten kamera i handen och fick skakningsoskärpa i början. Sedan har jag lite svårt att hantera wifi…vet inte om det beror på mig eller kameran..

   1. haha. ja du. var på väg att köpa en systemkamera med inbyggd wifi, men den drog ju slut på batteriet så in i norden så då undrar man ju vad man ska med wifi till. passar nog bättre till en sån liten kamera som denna. snygg var den också. har samma problem med att jag blir shaky om kameran är för lätt, särskilt nu när jag köpt en ubertung kamera som de flesta inte ens orkar lyfta och ska till och använda min kompakta sen efter..

     1. Ja de är väl ungefär lika stora. Det är en skön känsla att hålla en sån där tegelsten när man fotar tycker jag…och bra bilder blir det också!!

  1. Jag trivs med den för jag kan alltid ha den i fickan och den är faktiskt rätt så avancerad och har en del snabba val plus redigeringsmöjligheter så det är kul. Den kan förstås aldrig ersätta en systemkamera, men jag tycker den tar bra bilder.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s