Kl-6 utan sol

Detta bildspel kräver JavaScript.

Här stod kameran på stativ. Avtryck med fingret, ingen fjärr eller självutlösare. Jag har stått på samma ställe (inom 3 meter) och använt två objektiv. 19 – 35 mm och 75 – 300 mm. Bilden med mest vidvinkel beskriver bäst på vilket avstånd jag stod vid fotograferandet. Alla fotona har gått genom ps elements och tagits som rawfil. Ingen bild är beskuren. Mycket knepigt att hitta den rätta vitbalansen.

Annonser

2 reaktioner till “Kl-6 utan sol

  1. Det verkar som vi hittat ett nytt tema! Kyrkofotografering på nätterna. Det är inte lätt att hitta rätt vitbalans när det är så starka kontraster. Jag tycker du lyckats få till helt olika typer av bilder. Den jag tycker bäst om om jag ska välja någon är den där staketet är väldigt nära och kyrkan i horisonten.

    Gilla

    1. Att fotografera i mörker verkar ha tänt oss lite. Kyrkomotivet som du introducerade är ju så klart ett spännande tema men dina bilder ute på landet är också fina. Alla nattbilder har en speciell charm tycker jag. Roligt att vi ”utmanar” varandra – det är utvecklande. Jag tycker nog också bäst den bilden som du nämner. Jag gillar också de två som är blå eller svartvit och som är samma bild.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s